Bekijk Milaan met andere ogen

Er is nu een nieuwe reisboek uit dat je Milaan op een andere manier laat ontdekken.

Er is nu een nieuwe reisboek uit dat je Milaan op een andere manier laat ontdekken.

Ze zeggen dat het even duurt voordat je van Milaan kan gaan houden. De liefde voor deze drukke stad moet groeien en het kan even duren voordat je de echte charme van de stad ziet. Het boek ‘Door & Door Milaan’ kan ervoor zorgen dat dit helemaal niet zo lang hoeft te duren. Dit reisboek is bedoeld om  inspiratie op te doen en de stad met andere ogen te bekijken. Voor thuis op de bank, maar ook voor onderweg in de tas. De verhalen van Sarah Breimer en de foto’s van Marina Goudsblom schetsen deze Italiaanse stad zoals je haar nog niet eerder zag.

Het boek staat vol met sfeervolle verhalen, fotografie en insider tips. Het is een combinatie van een bladerboek en reisgids, geschikt voor wie het ware Milaan wil ontdekken. ‘Door & Door Milaan’ laat je andere dingen zien dan de gebaande paden. Op deze manier krijg je een nieuwe kant van Milaan te zien. Het boek wijst je de weg naar de kleurrijke binnenplaatsen, de werkplaatsen van operahuis La Scala, het designmuseum, het favoriete Madonnabeeld en langs de oude kanalen.

Achter in het boek vind je een plattegrond en de Yellow Pages, een katern met informatie en tips voor als je zelf op stap wilt gaan. Je krijgt deze gratis op je smartphone of tablet met de QRcode binnen in het boek. Er is nog een ander boek in deze serie ‘Door & door Parijs’, om Parijs op een andere manier te leren kennen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.