De woeste baren van Zoetermeer op!

Ook voor personeelsuitjes is Dutch Water Dreams prima geschikt.

Ook voor personeelsuitjes is Dutch Water Dreams prima geschikt.


Dutch Water Dreams is zo’n toeristisch pareltje wat nog (te) weinig mensen kennen. Maar daar kan snel verandering in gebracht worden, want op zondag 14 april haalt Dutch Water Dreams tijdens haar Open Dag alles uit de kast om een breed publiek te vermaken met een ruim aanbod van (watersport)activiteiten.

Tegen een gereduceerd tarief van vijftig procent korting mogen de bezoekers avonturieren op de ruim 300 meter lange Wildwaterbaan of zich uitleven op de constante golven van de Flowriders. Daarnaast organiseert Dutch Water Dreams een aantal gratis clinics zoals Kajakken en Handboogschieten. Voor de kleintjes zijn er mini quad bikes en staat er een springkussen klaar bij het Beach House, waar iedereen kan loungen en barbecueën met uitzicht op de Wildwaterbaan.

‘Tijdens de Open Dag vieren we de start van het hoogseizoen, en dat moet natuurlijk een groot feest worden. We willen altijd dat onze gasten met een grote glimlach en een unieke ervaring weer naar huis gaan, zodat ze met hun familie, vrienden of collega’s weer terugkomen en genieten.’ Vertelt de general manager Gerard van der Kooi. Volgens Gerard is Dutch Water Dreams niet alleen bedoeld om deel te nemen aan de (watersport)activiteiten. ‘Het is ook erg leuk om alleen een kijkje te komen nemen!’ Kijk voor meer info op: www.dutchwaterdreams.com/opendag2013

Elke Dag Vakantie.nl schreef dit eerder over Dutch Water Dreams.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.