Flevolandse vacatures: avonturiers gezocht

Thermen La Mer in Flevoland.

Thermen La Mer in Flevoland.


Flevoland zet zwaar in op het ‘avontuurlijke aspect’ van de provincie. Er zijn ditmaal meerdere rondes per jaar waarbij mensen zich kunnen aanmelden voor het aantrekkelijke toeristische baantje van avonturier. Bijna 700 avonturiers hebben de afgelopen maand gereageerd op de actie ‘Avonturiers gezocht’. Acht daarvan beleven in mei uiteenlopende avonturen bij  toeristisch recreatieve ondernemers in Flevoland en delen hun belevenissen via social media. Ook op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij. en op twitter @Flevo_Avontuur is te volgen wat zij allemaal beleven. Voor  juni wordt er alweer druk gezocht naar nieuwe avonturiers. Aanmelden kan via www.avonturiersgezocht.nl.

Ook in juni zorgen toeristisch recreatieve ondernemers er weer voor dat er van alles te beleven is in Flevoland. Vanaf vandaag tot en met 15 mei kunnen nieuwe avonturiers zich inschrijven voor de volgende avonturen:

  1. Aye, aye captain! Ervaar het bruisende leven van de 17de eeuw op de Bataviawerf en sluit deze dag gepast af bij Etensreis de Batavia.
  2. Kamperen onder het polderlicht: Neem je kampeermiddel mee en ontdek een uniek stukje Noordoostpolder tijdens Uit-jeTent.
  3. Beauty & the Beach: Overnacht op het strand bij Marina Muiderzand om de volgende dag te genieten van beauty en wellness bij Thermen La Mer.
  4. De boom in bij Fun Forest: Beleef een waar klimavontuur bij Fun Forest Almere met een pannenkoek toe bij Dubbel-Op.
  5. Liefdesepos op Stadslandgoed:  Geniet met theatergroep Suburbia van bijzonder theater in een bijzondere omgeving met tussendoor een smakelijke verrassing.
  6. 10 hectare lavendelsnuiven: Ontdek en proef, te midden van 10 hectare lavendel, de veelzijdigheid van deze plant bij Viva Lavandula. Uiteraard pluk je je eigen bosje voor thuis.
  7. Cruise en cuisine à la IJsselmeer: Stap na een smakelijke lunch bij Restaurant De Kaap aan boord van De Zuiderzee voor een heerlijke avondcruise over het IJsselmeer.
  8. Shoppen en kunsthoppen: Shop er lustig op los in Bataviastad voordat je kunstzinnig losgaat tijdens een aquarelsessie van Kunst Route Lelystad.
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.