Nu op fietsavontuur in Zuid-Afrika

Als je zin hebt om nu op fietsvakantie te gaan dan kun je nog mee naar Zuid-Afrika.

Als je zin hebt om nu op fietsvakantie te gaan dan kun je nog mee naar Zuid-Afrika.

Als je op zoek bent naar een bijzondere fietsreis en het liefst morgen weg wil dan is hier de reis voor jou. Je kan namelijk van 27 april t/m 1 mei een fietstocht maken door de Oost-Kaap in Zuid-Afrika. Je fietst dwars door de ruige natuur aan de andere kant van de wereld. ‘De Slow Riding Amathole Adventure’ is een fietsroute die je door het landschap van Zuid-Afrika leidt. Tijdens de reis slaap je comfortabel op interessante plekken na een hele dag fietsen. Daarnaast kun je het lokale eten proeven en de sfeer van het land meemaken. Dus wil je snel iets ondernemen dan kun je hier bij zijn.

De tocht start in Hogsback en leidt fietsers rustig door het Amathole landschap, over landweggetjes, door bloemenvelden, bruggetjes, dwars door grote oorspronkelijke bossen waar Kaapse papegaaien, Samango Aapjes en Knysna Loeries leven. Er wordt overnacht in het Old Thomas River Historical  Village.

De volgende dag voert je door de Kubusi Indegenous State Forest, aan de voet van de berg Thomas. Vervolgens naar Gubu Damand voor de volgende overnachting in Cata – een traditionele Xhosa cultural village dat is uitgegroeid tot een bloeiende toeristische bestemming. Hier slaap je in de tenten van de Xhosa. De fietstour eindigt over de Sandile Dam, via de oude Cloud Montane Forest naar Hogsback Village.

Ride your bike vervoert alle belangrijke bagage zoals de fotocamera’s, zonnebrandcrème en misschien wel een flora- en fauna boek. Deelnemers kunnen zich zo voor 100% kunnen concentreren op de fietstocht. Het team zorgt voor de bagage, de veiligheid onderweg, eventuele medische verzorging en indien nodig onderhoud aan de fiets. Tijdens de route zullen regelmatig rustmomenten worden ingelast. Mocht het nodig zijn, is er een bezemwagen voor de deelnemers die niet meer verder kunnen. De fietstocht is geschikt voor beginners en gevorderden. Alle deelnemers rijden op hun eigen niveau.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.