Gids voor IJsland

Vulkanische activiteit op IJsland.

Vulkanische activiteit op IJsland.


Er is nu een prachtige site voor iedereen die naar IJsland wil. “Wij zijn al jarenlang trouwe bezoekers van IJsland en we hebben nu, met al onze ervaring, een mooie en uitgebreide reisgids gemaakt over dit prachtige land. De website is te vinden op www.ontdekijsland.nl en het meeste materiaal op de website is door onszelf geschreven en gefotografeerd. Allemaal unieke content dus”, zo schrijven de makers.

En over ‘hun’ land: “IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en is een land als geen ander. Want waar anders vindt u smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, 1 miljoen papegaaiduikers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middennachtzon ? 1 ding is zeker, IJsland is een uniek land! En al deze wonderen van moeder natuur vindt u al op 3 uur vliegen vanaf Schiphol.” Meer informatie: www.ontdekijsland.nl

0

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.