Heb jij de zwarte trucks al gespot?

Als reclamestunt rijden 8 zwarte trucks 2 weken door Nederland voor de promotie van 30 zwarte markten.

Als reclamestunt rijden 8 zwarte trucks 2 weken door Nederland voor de promotie van 30 zwarte markten.

Er rijden de komende paar dagen 8 grote zwarte trucks over de Nederlandse snelwegen. Lang was het nog onduidelijk waar die trucks eigenlijk voor waren. Iemand twitterde al een foto van de karavaan met de tekst: ‘Wordt er weer een internationale film opgenomen in NL of is dit een 1 april grap?’ Dat zou je bijna wel denken als je de enorme gevaartes ziet gaan maar ze zitten niet vol met filmmateriaal. Als we de website mogen geloven zijn de trucks volgeladen met spullen voor een zwarte markt of eigenlijk voor 30 zwarte markten. Deze markten zijn vanaf 15 april te vinden door heel Nederland en ze blijven 2 weken staan. Dus als je de komende tijd deze trucks tegenkomt is er groot kans dat er binnenkort een zwarte markt te vinden is.

Voor meer informatie ga je naar de website.

De plaatsen waar je straks een zwarte markt kan vinden.

De plaatsen waar je straks een zwarte markt kan vinden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.