Hotelverblijf wordt een puzzelrit

Ga van hotel naar hotel door verschillende puzzelroutes op te lossen.

Ga van hotel naar hotel door verschillende puzzelroutes op te lossen.

Liefhebbers van rally’s en puzzelen kunnen nu de Sandton Rally ‘hotel road trip’ doen. Deze vakantie gaat langs 5 verschillende Sandton Hotels en elke route is een puzzel. Zo kun je ontbijten in Overijssel, lunchen in Gelderland en dineren en slapen in Noord-Limburg. Je gaat van hotel naar hotel met bijvoorbeeld de oldtimer, motor of gewone auto. Onderweg kun je genieten van de omgeving. De Sandton Rally, van en naar 5 Sandton Hotels, voert door Nederlandse landschappen en langs verschillende routes. Onderweg is geen snelweg te zien.

De rallyrijders hebben keuze uit verschillende navigatievormen om vanaf de gekozen startlocatie bij het volgende Sandtonhotel voor de lunch of voor het diner en de overnachting uit te komen. Zo zijn er fotoroutes, grensbenaderingroutes, bol-pijl routes, visgraatroutes en gespiegelde kaartroutes. De Sandton Rally is speciaal ontwikkeld voor rallyrijders die graag ontspannen (auto)rijden, erop uit trekken en een beetje kunnen kaartlezen.

Er zijn zes routes uitgezet: 1. Sandton Hotel De Roskam, Rheden > Sandton Pillows Zwolle; 2. Sandton Pillows Zwolle > Sandton Resort Bad Boekelo; 3. Sandton Resort Bad Boekelo > Sandton IJsselhotel Deventer; 4+5. Sandton IJsselhotel Deventer > Sandton Château De Raay Baarlo; 6. Sandton IJsselhotel Deventer > Sandton Hotel De Roskam Rheden.

Het Sandton Rally hotelarrangement start vanuit de keuzelocatie en omvat Breakfast&Start, Lunch&Relax, Diner&Sleep plus het Sandton Rally Routeboek en kost 95 euro per persoon. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.