In vw-bus op avontuur in Nederland

Met een Volkswagenbus de Nederlandse natuur verkennen.

Met een Volkswagenbus de Nederlandse natuur verkennen.


Noem alleen al het woord “Volkswagenbus” en de ogen van sommige mensen gaan glinsteren. Die vinden dat op pad met zo’n historische camper kamperen is zoals het bedoeld is. Dat is ook het idee achter de samenwerking van Vintage Road Trips met Staatsbosbeheer. Vintage Road Trips opent het kampeerseizoen met een nieuwe rondreis door Nederland met de Vintage Volkswagen T2 camper. De nieuwe rondreis in deze vw-bus, die door boswachters van Staatsbosbeheer is samengesteld, voert langs drie campings in natuurgebieden van Staatsbosbeheer.

De boswachters van Staatsbosbeheer hebben een route uitgestippeld die de vele gezichten van de Nederlandse natuur laat zien. De rondreis voert langs stoer bos- en heidegebied en slingert door speels waterrijk gebied waar met mooi weer een verkoelende duik genomen kan worden. Afhankelijk van de lengte van het arrangement, tour je met de camper ook nog door woest duin- en stuifzandgebied.

De vintage trip combineert de charme van het Volkswagen campertje met de mooiste kampeerplekken van Nederland. ’s Ochtends wakker worden in de stilte van de natuur, genieten van de veelzijdigheid van de omgeving zonder dat u hoeft in te boeten aan comfort. De Volkwagen T2 is uitgerust met een complete inventaris, inclusief kookgelegenheid, stromend water en 220 Volt aansluiting en biedt slaapplaatsen voor vier volwassenen. Daarnaast zijn de campings van Staatsbosbeheer uitgerust met stroom en uitstekende sanitaire voorzieningen.

Deze Vintage Road Trip kan als weekarrangement of weekendarrangement geboekt worden. Beide arrangementen staan garant voor een paar dagen in stijl genieten van het Nederlandse natuurschoon. Het arrangement is inclusief VW T2 camper, overnachtingen op natuurkampeerterreinen, toeristenbelasting, routebeschrijving, een abonnement op het blad naarbuiten en een Staatsbosbeheer pakket. De vanafprijs voor een weekendd is 329 euro. Meer informatie over het arrangement is te vinden op www.vintageroadtrips.nl/staatsbosbeheer en www.staatsbosbeheer.nl/rondreis

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.