Kijk de natuur in vanuit je tent

Met de nieuwe trekkerstent Akka View 2 kun je de tent zover openritsen dat je een panorama uitzicht hebt.

Met de nieuwe trekkerstent Akka View 2 kun je de tent zover openritsen dat je een panorama uitzicht hebt.

Als je gaat kamperen dan wil je graag de schoonheid van de natuur om je heen kunnen zien. De meeste tenten geven je alleen niet de mogelijkheid om hem helemaal open te risten, zodat je om je heen kan kijken. Dus dachten ze bij Fjällräven daar moeten we wat aan doen. Hun oplossing is de nieuwe trekkerstent Akka View 2, deze tent geeft de mogelijkheid op een panorama uitzicht. De trekkerstent is ruim, zelfdragend, licht van gewicht en eenvoudig op te zetten. De tent heeft twee voortenten die volledig open kunnen, wat zorgt voor het panaroma uitzicht. Door de vele openingen voel je je één met de natuur. Dankzij twee dubbelgekruiste stokken is Fjällräven Akka View 2 solide en windbestendig.

De zijkanten van de binnentent bestaan volledig uit muskietengaas voor een optimale luchtcirculatie tijdens warme zomernachten. Na het plaatsen van de stokken is de tweepersoonstent zelfdragend en verplaatsbaar naar de beste locatie. Vier stormlijnen zetten de tent stevig vast in de grond en zorgen voor stabiliteit. De binnen- en buitentent zitten aan elkaar vast, zodat je de tent in de regen kunt opzetten zonder dat de binnentent nat wordt.

Dankzij twee openingen en twee voortenten kun je eenvoudig je eigen kant van de tent indelen en gebruik je bij harde wind de ingang die uit de wind ligt. De hooggeplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een optimale luchtcirculatie en afvoer van condens. In de tent bevinden zich een waslijn en acht opbergvakken met voldoende ruimte voor een waterfles, zaklamp, kleding en proviand.

Fjällräven Akka View 2 weegt 3 kg en heeft de volgende afmetingen: L 230 cm x B 285 cm x H 120 cm. Advieswinkelprijs € 499,95 Ga voor verkooppunten en meer informatie naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.