Maak je eigen persoonlijke reisgids

De nieuwe website Suggestme.com maakt het mogelijk om je persoonlijke reisgids te maken.

De nieuwe website Suggestme.com maakt het mogelijk om je persoonlijke reisgids te maken.

Er komt weer een nieuwe website die reisadvies gaat bieden op basis van social media. Deze markt wordt steeds groter en het lijkt wel of steeds meer mensen deze mogelijkheid ontdekken. Niet vreemd als je ziet dat bijna iedereen zijn reiservaring deelt op het internet, waarom zou je daar geen gebruik van maken? Via Suggestme.com krijg je reisadvies op basis van verschillende social media websites. De ontwikkelaars van Travelmap uit Groningen zijn op het idee gekomen en een team van acht ontwikkelaars is al maanden bezig met de ontwikkeling van de website.

Suggestme moet een internationale reisgids worden, die socialmedia als bron voor reisadvies gebruik. Je kan hier alle tips en adviezen opzoeken over de plaats waar je heen gaat en op deze manier een persoonlijke reisgids samenstellen. Deze sociale reisgids geeft je actuele reisinformatie op basis van wat anderen gedeeld hebben op hun social media pagina’s. De website maakt gebruik van Twitter, Facebook en Foursquare. Op dit moment is Suggestme nog niet online maar de bedoeling is dat het in de lente van 2013 gaat gebeuren, ergens binnenkort dus.

Ga voor meer informatie naar de website.

 

 

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.