Met je kinderen naar Amsterdam

Met kinderen op stap gaan kan knap lastig zijn. De Kidskompas app moet dit makkelijker en leuker worden.

Met kinderen op stap gaan kan knap lastig zijn. De Kidskompas app moet dit makkelijker en leuker worden.

Kun je eigenlijk wel met je kinderen naar een grote stad als Amsterdam? Wat moet je daar doen, waar is het kindvriendelijk en hoe raak je niet verdwaald? Voor alle ouders die zich bezig houden met deze vraag is er de Kidskompas app Amsterdam. Kidskompas was al gemaakt voor Londen en Parijs maar nu is hij er ook voor onze hoofdstad. Deze app is speciaal bedoeld voor iedereen die met kinderen (6-12 jaar) in Amsterdam op pad wil. De app geeft een TOP 10 van Amsterdamse must-sees met kinderen, waarbij per item – naast een uitgebreide omschrijving – ook tips worden gegeven voor leuke adressen en activiteiten in de buurt. Daarnaast biedt de app leuke kinderweetjes, praktische tips, een uitagenda en een stadsplattegrond.

Wat heeft de Kidskompas app Amsterdam te bieden?
– Top 10 van kidsproof must-sees in Amsterdam (6-12 jaar)
– Per item een uitgebreide omschrijving, praktische informatie, leuke weetjes voor kinderen en tips voor  activiteiten en   bezienswaardigheden in de nabije omgeving
– Overzichtelijke kaart van Amsterdam met GPS-ondersteuning. De kaart wordt geheel offline gebruikt
– Tram- en metrokaart
– Voor kinderen: leuke weetjes, achtergrondverhaal, meezinger en reistips
– Voor ouders: praktische tips en een uit-agenda

De app is geheel offline te gebruiken en voor € 2,69 verkrijgbaar in de Google Playstore en Apple iTunes Store. De Kidskompas app Amsterdam is vanaf begin juni ook verkrijgbaar in het Engels.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.