Pippi-park heeft een grotere boerderij

De 'cast' van de boerderij op het Zweedse theaterpark.

De ‘cast’ van de boerderij op het Zweedse theaterpark.


Eén van de Pippi-parken in Zweden, Astrid Lindgrens Wereld nabij Stockholm, is vernieuwd. Dit theaterpark in Zuid-Zweden gaat op 9 mei open. Dan begint er weer een nieuw seizoen. Er is goed nieuws voor de fans van Emiel, want Katthult is helemaal vernieuwd. Het boerenhof is veel groter geworden en ligt in een prachtig natuurgebied, bij een enorme eikenheuvel. Hier kunnen kinderen en hun ouders het negentiende eeuwse boerenleven ervaren, met veel dieren, weides en oude eiken. Natuurlijk ontmoet je er ook Emiel in levenden lijve. De belhamel beleeft er de gekste avonturen.

Naast Emile vind je veel andere figuren in het park uit de verhalen van Astrid Lindgren. Madieke in Junibacken, Ronja in de Mattisburcht, Karlsson op het dak en natuurlijk Pippi Langkous. Informatie over het park vind je op Alv.se/nl.

Astrid Lindgrens Värld ligt in Zuid-Zweden, halverwege Malmö en Stockholm. Het park is geopend van 9 mei tot 26 september 2013. Ook tijdens de Zweedse en Deense herfstvakanties. Op de site vind je ook informatie over het vakantiehuispark en de camping van Astrid Lindgrens Värld.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.