Site doorzoekt alle vakantiehuisjes-sites

Je zoekt bijvoorbeeld naar een huisje waar ook je hond welkom is. Foto: Common Creative

Je zoekt bijvoorbeeld naar een huisje waar ook je hond welkom is. Foto: Common Creative


Met het oog op de naderende mei-vakantie en de wens er weer op uit te trekken is er nu een nieuwe site die van pas kan komen. Want wie wel eens op internet gezocht heeft naar vakantiehuisjes weet wat voor een tijdrovende klus dit is. Uit deze frustratie is de nieuwe website Huza.nl ontstaan. Hier kan men namelijk tegelijkertijd in alle bekende huisjessites zoeken.

“De door ons zelf ontwikkelde huisjesvergelijker heeft enkele handige opties die je elders niet zult tegenkomen”, vertelt bedenker Henk Jan Bijmolt. Hij licht toe “Zo kan je bij ons huisjes filteren in de kleine, toeristische gebieden. Bijvoorbeeld nabij de Costa Brava, de Veluwe of rond het IJsselmeer. In totaal kan men snel en eenvoudig bladeren door maar liefst 40.000 huisjes. Verder bieden we voor ouders met kleine kinderen een handige optie aan waarbij je kunt zoeken op het maximale aantal kilometers van Nederland. Wel zo handig, als je weet dat kleine kinderen na een autorit van enkele uren het wel gehad hebben.”

De site toont uitsluitend vakantiewoningen van deelnemers die bij de SGR zijn aangesloten. Zo weten boekers zeker dat hun aanbetaling gedekt wordt door dit garantiefonds.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.