Stap in de wereld van de Britten

Tijdens het British Festival lijkt het even of je in Engeland bent.

Tijdens het British Festival lijkt het even of je in Engeland bent.

De Keukenhof staat dit jaar in het teken van Engeland. Om in het thema te blijven organiseert Kasteel Keukenhof een British Festival. Op dit festival kun je alles vinden wat je aan Engeland doet denken. Daarnaast zijn er activiteiten voor alle leeftijden. Tijdens het British Festival stap je in de wereld van het Verenigd Koninkrijk.

Zo kunt u op de ‘summer fayre’ kennismaken met traditionele Engelse producten en snuisterijen. Daarnaast kun je kijken hoe goed je bent in schapen drijven of boomstamgooien. Er zijn mensen aan het doedelzak spelen en dansen. Ook kun je verschillende typische engelse sporten proberen zoals  cricket, crocket en football. Daarna is het tijd voor een lekkere high tea en hierbij kun je een bezoekje verwachten van een Royal. Als afsluiting van deze reis kun je Irish Pub voor een lekker drankje. Er is gratis entree voor dames met een mooie hoed!

Het British Festival vindt plaats op 22 en 23 juni van 10.00 tot 19.00 uur bij Kasteel Keukenhof. De entree is €6 en voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.