Tijdelijke Efteling-winkel in Breda

Roodkapje begeeft zich nu ook buiten de Efteling. Foto: Hullie at nl.wikipedia

Roodkapje begeeft zich nu ook buiten de Efteling. Foto: Hullie at nl.wikipedia


Disneywinkels heb je al overal. Pretpark De Efteling zet ook voorzichtig een stapje in die richting. Deze maand, tot en met 21 april, is er voor het eerst een tijdelijke Efteling-winkel buiten het Brabantse park. In winkelcentrum De Barones in Breda brengt het park via het concept van ‘pop-up store‘ haar producten en beleving meer naar de mensen toe. Een pop-up store is een tijdelijke winkel op een vaak tijdelijke locatie. Tot en met 21 april worden echte Efteling-artikelen aangeboden, waaronder producten uit de bekende Sprookjesboom-, Raveleijn- en Pardoeslijn.

Het winkelpand wordt aangekleed met herkenbare Efteling-decoratie en daarnaast is iedere woensdag en zondag Efteling-entertainment aanwezig. Zo kunnen kleine en grote bezoekers van de Efteling winkel in Breda een liedje aanvragen bij DJ Fee van Efteling Radio of met Sprookjesbosbewoners op de foto gaan. De Efteling pop-up store is tot en met zondag 21 april gevestigd in winkelcentrum De Barones in Breda. De openingstijden van de winkel zijn gelijk aan die van het winkelcentrum.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.