Transavia tovert met tulpen

Tulpen bleken populair in Rome.

Tulpen bleken populair in Rome.


Transavia.com en het NBTC Holland Marketing toverden gisteren het Piazza San Silvestro in Rome om tot een groot tulpenveld. Inwoners van de Italiaanse hoofdstad mochten de bloemen plukken om mee naar huis te nemen. Met dit initiatief onderstreept de vliegmaatschappij haar vliegverbinding tussen Nederland en Rome en wordt Nederland tegelijkertijd op kleurrijke wijze in Italië op de kaart gezet.

Wethouder van milieuzaken in Rome, Barbara Barbuscia, nam 10.000 tulpenbollen in ontvangst uit handen van Roy Scheerder (commercieel directeur transavia.com) en Mirjam Wortmann (directeur van het NBTC in Italië). De tulpenbollen zijn bedoeld voor de stadstuinen van Rome.

Transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim 95 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. Transavia.com wil zich onderscheiden door ‘low fare with care’ en biedt een basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.