Vadernacht tussen de dino’s

Met je vader kamperen tussen de Dino's. Wie durft?

Met je vader kamperen tussen de Dino’s. Wie durft?

De ideale vaderdag begint de avond ervoor, met een spannende kampeernacht in DierenPark Amersfoort. Hier kunnen vaders met hun kinderen slapen tussen de dieren. Je ligt dan in een donker bos, tussen de grommende dino’s en je stoere kinderen. Zo ziet de Vader nacht eruit. Vorig jaar gaf DierenPark Amersfoort voor het eerst vaders en kinderen tijdens Vadernacht de kans hun tent op te zetten in het DinoBos. Dit was een groot succes en daarom heeft het park besloten dit jaar 2 Vadernachten te organiseren.

Vorig jaar waren de tentplekken binnen een half uur uitverkocht, waardoor veel vaders niet meer konden kamperen in het Dierenpark. Daarom is er besloten een extra nacht te organiseren, zo hoopt het DierenPark dat alle belangstellende kunnen komen slapen.

Tijdens Vadernacht slapen vaders met hun kinderen in het DinoBos. Nadat de tent is opgezet, kunnen zij genieten van een barbecue en een spannend avondprogramma. Moeders kunnen de volgende morgen aanschuiven aan het ontbijt en daarna kan het hele gezin DierenPark Amersfoort bezoeken.

Het park ontvangt dagelijks verzoeken en aanmeldingen voor de populaire Vadernacht, maar alle avontuurzoekers maken nog evenveel kans. De voorverkoop van de tickets start aanstaande zaterdag 13 april om 10.00 uur. De vaders moeten er snel bij zijn, want het park verwacht grote belangstelling. Via de website kunnen tickets besteld worden voor 14 of 15 juni voor de unieke Vadernacht van DierenPark Amersfoort. Hier vind je ook meer informatie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.