Vind inspiratie voor je kampeervakantie

Bij de ANWB Kampeerdagen vind je alles wat met kamperen te maken heeft.

Bij de ANWB Kampeerdagen vind je alles wat met kamperen te maken heeft.

Elk jaar doet de ANWB haar best om alles wat te maken heeft met kamperen samen te brengen tijdens de ANWB Kampeerdagen. Ook dit jaar zijn er weer veel verschillende dingen te doen en te bekijken. Zo kun je zeilen of waterskien, een demonstratie in buitenkoken volgen of leren hoe je je caravan het veiligst belaadt. Er zijn ook nog verschillende winacties en andere activiteiten voor iedereen. Daarnaast kun je je laten informeren over de verschillende kampeerproducten van de ANWB en doe je inspiratie op voor je kampeervakantie. De ANWB Kampeerdagen zijn zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 in recreatiegebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk a/d Amstel.

Je hoeft niet stil te zitten tijdens de kampeerdagen want er is op actief gebied genoeg te doen. Naast de watersporten kun je klimmen op de Klimwand van Vaude voor een mooi uitzicht over het terrein. Je kan ook een balletje trappen tegen de interactieve voetbalmuur van kampeerpark de Boshoek. Daarnaast kun je tentharingen gooien bij Isabella voor het goede doel, de opbrengst gaat naar de Cliniclowns. En test zelf de nieuwste (Elektrische) fietsen en snorscooters op het fietsparcours.

Ook kun je verschillende dingen winnen, zo kun je proberen op de kluis te kragen bij RCN. Kom langs bij de Catalaanse Camping Federatie en win een week kamperen in Catalonië. Of raad het aantal kolen in de bbq bij Landal GreenParks en maak kans op een gratis kampeerverblijf bij Landal t.w.v. € 150. Je kan ook het ANWB Kampeerspel spelen op de ANWB stand. De winnaar van elk spel krijgt een handig kampeerpakket mee naar huis. Om even tot rust komen, doe je de ligstoelen test bij de KCK-stand en maak kans op een mooie tent.

Frankrijk is ook vertegenwoordigd tijden de Kampeerdagen. Frankrijk is een populair kampeerland onder Nederlandse vakantiegangers en het aanbod is groot en veelzijdig. De diversiteit van het landschap, maar ook de verschillende accommodatiemogelijkheden, maken Frankrijk een goed land voor een kampeervakantie. Om inspiratie op de doen voor een kampeervakantie staan op het Frankrijkpaviljoen verschillende Franse regio’s om de leukste tips en ideeën met je te delen. Franse exposanten zijn vertegenwoordigd: Auvergne, Champagne Ardenne, Midi-Pyrénees, Vendee, Normandië, Poitou-Charentes, Somme.

Er is ook genoeg te doen bij de Franse stand. Op zaterdag en zondag kan je tussen 13.00 en 17.00 uur deelnemen aan een wijnproeverij, georganiseerd door DGS Wijnen en Alterego, die de proever langs de verschillende regio’s in Frankrijk leidt. Ook kan je foto’s laten maken in Franse sferen en kunnen kinderen zich laten schminken of leuke balloncreaties laten vouwen.

De ANWB Kampeerdagen Entree zijn op 20 en 21 april van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entree is €3,- (€4,- voor niet leden) als je van te voren kaarten bestelt op de website. Anders is een kaartje €6,- (8,- voor niet leden). Parkeren is € 3,- bij voorinschrijving, € 6,- aan de kassa. Voor meer informatie over de ANWB Kampeerdagen ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.