Tickets de wereld rond voor minder

Met Malaysia Airlines kun je nu goedkoper naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland vliegen.

Met Malaysia Airlines kun je nu goedkoper naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland vliegen.

Als je van plan bent om een ticket te boeken voor een reis naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland dan is nu een goed moment. Malaysia Airlines is namelijk een tijdelijk actie begonnen waarbij de tickets naar die bestemmingen veel goedkoper te krijgen zijn. De speciale prijzen gelden voor zowel Economy als Business Class. Daarnaast krijg je een gratis overnachting in het 5-sterren Sama Sama hotel op Kuala Lumpur International Airport. Je moet wel snel zijn want de actie geldt nog maar tot 28 april.

Voor reizigers die voor 29 april boeken en reizen tot en met 20 juni of in de periode tussen 12 augustus en 12 december 2013, gelden de volgende Economy Class actietarieven:
Bestemmingen in Zuidoost-Azië: vanaf EUR 599
Bestemmingen in Australië/Nieuw-Zeeland: vanaf EUR 999

Ook voor passagiers die Business Class willen vliegen, gelden aantrekkelijke tarieven voor boekingen tot 28 april met een reisperiode tot 12 december 2013:
Bestemmingen in Zuidoost-Azië: vanaf EUR 1.999
Bestemmingen in Australië/Nieuw-Zeeland: vanaf EUR 2.999

Elke Business Class ticket, voor  de gewone prijs of de huidige Business Class aanbieding met vertrek voor 31 augustus, geeft je bovendien recht op een gratis overnachting inclusief ontbijt in het 5-sterren Sama Sama hotel op de luchthaven van Kuala Lumpur.  Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is minimaal een week voor vertrek contact opnemen met de afdeling Reserveringen om de hotelovernachting aan te vragen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.