Vogue baadt in de luxe van Curaçao

De op Curaçao geschoten fotoreportage.

De op Curaçao geschoten fotoreportage.


Vogue staat er om bekend dat het de lezeressen mee wil voeren in de wereld van luxe en glamour. Misschien kunnen ze er zelf dan niet (qua geld) van genieten, dromen aan de hand van foto’s is vaak al genoeg. Voor het mei-nummer van het blad reisde een ploeg af naar het meest luxueuze resort van Curaçao, Santa Barbara Beach & Golf Resort. De mei editie bevat een prachtige fotoshoot waarin topmodel Erin Wasson de hoofdrol speelt op het strand van Curacao. Tijdens de shoot in Caribische sferen verbleef de VOGUE crew in het Santa Barbara Beach & Golf Resort. In juni zal er opnieuw een shoot verschijnen in Vogue Nederland, dit keer met het resort als achtergrond.
De crew van VOGUE Nederland genoot van de luxe die het Santa Barbara Resort te bieden heeft. Erin Wasson staat bekend om haar carrière als model, fashion designer en actrice. Sinds 2002 is Wasson het internationaal gezicht van Maybelline, en is ze verschenen in campagnes voor H&M, Victoria’s Secret en The Gap, en veel andere high-profile merken.

Het mei nummer van Vogue Nederland is nu verkrijgbaar en de editie met Santa Barbara ligt vanaf juni in de schappen. Kijk voor het backstage filmpje van de shoot op www.vogue.nl of klik hier.

Voor meer informatie bezoek www.santabarbararesortcuracao.com.
Met een ligging op de Santa Barabara Plantation, maakt het 350 kamer tellende Santa Barbara Beach & Golf Resort deel uit van een 600 hectare grote luxe resort gemeenschap. Deze is gevestigd naast een natuurlijke haven bekend als Spaanse Water, 25 minuten van Curaçaos hoofdstad Willemstad. Het luxe resort biedt onafgebroken uitzicht over het water aan drie kanten, witte zandstranden, een fullservice Atabei Spa, een afzonderlijke 24uurs fitness centrum, Camp Arawak, drie buitenzwembaden, drie restaurants, een lounge, duik- en watersport faciliteiten, Old Quarry- een Peter Dye kampioenschapgolfbaan met 18 holes.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.