Was het maar weer weekend

Top Gear Live - Common Creative

Top Gear Live – Common Creative


Maandagmorgen wordt een stuk beter als je alweer kunt denken aan het komend weekend. Daarom heeft Elke Dag Vakantie.nl op een rijtje gezet wat je kunt gaan doen in het weekend van 27 en 28 april 2013:

  • Ook in de kleine wereld van de tinnen figuren in het Tinnen Figuren Museum te Ommen is de komende troonswisseling een gebeurtenis van historische betekenis. Niet op 30 april, maar al op zaterdag 27 april, ’s morgens om 11.00 uur, wordt een ‘tinnen Willem Alexander’ als nieuwe koning ingehuldigd in het Nationaal Tinnen Figuren Museum, Markt 1 in Ommen.
  • Tattoo, Art en Street Art Conventie in Rosmalen; een bodyart evenement met diverse body art kunstenaars, vele stands, optredens en shows.
  • Op zaterdag 27 april komt Top Gear Live voor twee shows naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Het autospektakel boekte in 2010 al een enorm succes met 45.000 bezoekers in Amsterdam, maar dit voorjaar zullen de drie presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond en natuurlijk The Stig alles overtreffen in een gloednieuwe show.
  • Op zaterdag 27 april vindt de Benelux Grand Finale plaats van ‘The Clash of the Cover Bands in Poppodium 013 in Tilburg. Van de ruim 1.500 inschrijvingen zullen, na een jaar hard werken en gedegen coaching, de negen beste en populairste coverbands van Nederland zorgen voor een spectaculaire en spannende eindstrijd waar de hoofdprijzen worden verdeeld.
  • Rhythm & Blues Night 2013 in De Oosterpoort in Groningen met oa Popa Chubby, Bhi Bhiman, Daniel Norgren en Israel Nash Gripka.
  • 41e Batavierenrace in Nijmegen: studenten-estafetteloop vanaf Universitair Sportcentrum in Nijmegen via Duitsland, de Achterhoek en het centrum van Enschede naar campus universiteit Twente, Enschede.
  • Vanuit heel Nederland hebben zich inmiddels meer dan 75 initiatieven aangemeld voor de Dag van de Stadslandbouw Publieksdag. Buurtmoestuinen, stadsakkers, boomgaarden, imkers, kwekerijen en (horeca) ondernemers uit de streek openen hun deuren voor publiek op zaterdag 27 april . Tijdens deze eerste Publieksdag kunnen bewoners kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad. En stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouw producten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen?
  • Waaloversteek in Nijmegen: honderd Canadese jongeren en veteranen fietsen van Normandië naar Markelo. Op 28 april steken ze de Waal over in een militair landingsvaartuig.
  • Nieuw dit jaar is het evenement Vaarbestemming Lelystad – Bataviahaven Botenshow op zaterdag 27 en zondag 28 april in de Bataviahaven van Lelystad met op zaterdag een KNRM-reddingsdemonstratie met SAR Helicopter.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.