Wat gebeurt er in Londen?

ScreenHunter_189 Apr. 14 12.29
Meanwhile in London… Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen, maar vooral ook leuke dingen, in Londen kan zich via de site Londonist.com op de hoogte laten houden. De site verstuurt ook regelmatig een nieuwsbrief, waarin dan de berichten over nieuwe exposities etc. vermeld worden. De site wordt gemaakt door Lindsey Clarke & Matt Brown. Zij omschrijven hun site zelf als volgt: “Londonist is a website about London and everything that happens in it. That means news, reviews and events; the history and future of London. We provide everything you need to know about the capital, as well as celebrating the quirks, eccentricities, hidden and surprising bits that make up the alternative side of the city. Upbeat and eclectic, Londonist is created by a diverse team of contributors who share a passion for London. We’re a bunch of London obsessives who live the city and share our best discoveries.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.