Wie weet een goede fiets-app?

ScreenHunter_190 Apr. 14 13.03
De redactie van Elke Dag Vakantie heeft wel weer zin om er met de (toer)fiets op uit te trekken. In het verleden schreven we dan bij zo’n bord met fietsknooppunten de nummers die we langs zouden gaan op een briefje, of zetten die op een lijstje in onze telefoon. Maar dat moet toch moderner kunnen? Zoekend naar fietsapps die gebruik maken van de knooppunten die er bestaan in Nederland komt er echter niet een hele lijst aan apps boven drijven. Er is die van Fiets!, die voor Android-telefoons gratis is, maar voor iPhones 2,69 euro kost. En dan is er ook de gratis app ‘Fietsknoop’ van de Vrije Vogel, maar daar krijg je onderin telkens reclame te zien en wat vervelender is: Als je een nieuwe route wilt plannen moet je de app eerst ‘killen’ (onderin de balk laten trillen, sluiten) voordat je een nieuwe route kunt uitstippelen. Op Falk.nl kun je online een fietsroute plannen, die je dan naar jezelf kunt laten mailen. Heeft u inmiddels de perfecte fietsapp voor Nederland gevonden? We zijn benieuwd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.