Win hotelovernachting met traplopen

Als je als eerste de 2.020 treden op en af rent dan win je een gratis hotelovernachting.

Als je als eerste de 2.020 treden op en af rent dan win je een gratis hotelovernachting.

Sommige mensen kunnen nou eenmaal niet stilzitten, zelfs als ze op vakantie zijn moet er gesport worden. Nu kun je deze kwaliteiten gebruiken om een hotelovernachting te winnen. Ramada Apollo Amsterdam Centre organiseert in samenwerking met Urbanics Amsterdam op 20 april aanstaande voor de eerste keer de ‘Race to the top’. Er zijn 18 verdiepingen en er kunnen maximaal 60 deelnemers meedoen. Deze hebben allemaal maar één doel: zo snel mogelijk boven komen.

Op 20 april worden de deelnemers mentaal en fysiek door Urbanics voorbereid op de strijd die ze gaan leveren. Vervolgens gaat de race op 11.00 uur beginnen en moeten de deelnemers de 2.020 treden zien te overwinnen. De race start op parkeerplaats van Ramada Apollo Amsterdam Centre waarna de deelnemers een parcours door het hotel met 18 verdiepingen omhoog afleggen, de gangen passeren van de 18e verdieping en weer naar beneden door het tweede trappenhuis gaan. Dit parcours wordt in totaal drie keer afgelegd, en de finish is op Floor 17.

Hier krijgen de trappenlopers een welverdiend verfrissend drankje en er zijn gezonde snacks. De snelste man en vrouw winnen beiden een ontspannende hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2. Dan mogen ze wel gewoon met de lift omhoog.

Je kan gratis meedoen aan de ‘Race to the top’. Aanmelden voor het evenement kan tot uiterlijk 18 april via [email protected] Kijk voor meer informatie op de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.