Win je eigen paleis!

Natuurmonumenten geeft je de kans om voor een dan koning(in) te zijn.

Natuurmonumenten geeft je de kans om voor een dan koning(in) te zijn.

Heb je er altijd van gedroomd om koning of koningin te zijn? Dan kan je droom nu uitkomen! Natuurmonumenten heeft namelijk een wedstrijd waarbij je je eigen paleis kan winnen, voor 1 dag. Ze organiseren de wedstrijd vanwege  de troonswisseling en Cultuur Monumenten Maand (mei en september). Het is de bedoeling dat kinderen in Nederland zich als koning of koningin gaan verkleden en de leukste foto daarvan in sturen via Facebook ‘Koning(in) voor 1 dag’. Je maakt dan kans om een dag koning of koningin te zijn in een van de monumentale kastelen van Natuurmonumenten.

De winnaar wint een dag vol met echte koningsdingen op een van de kastelen van Natuurmonumenten.

–  Hij of zij wordt als een echte koning(in) ontvangen, gekleed en rondgeleid in zijn of haar ‘eigen’ kasteel.
–  Daarna krijgt de winnaar een officiële fotoshoot, want een koning(in) moet natuurlijk mooi op de foto staan.
–  De dag wordt afgesloten met een koninklijke High tea, ouders en een vriend of vriendin mogen de dag meebeleven.

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Zij bepalen aan de hand van hun expertise wie in aanmerking komt voor de prijs ‘Koning(in) voor een dag’. De jury kijkt vooral naar het enthousiasme dat de foto uitstraalt. Opvallende, leuke, rare, mooie foto’s, je kunt het zo gek niet bedenken. De foto’s die er uitspringen of de jury beroeren komen in aanmerking voor de prijs. De jury bestaat uit: Marc van den Tweel, algemeen directeur Natuurmonumenten, kasteeldeskundige Madeleine Maaskant, Hoofd afdeling gebouwen bij Natuurmonumenten en Bastiaan Ragas. Bastiaan is ambassadeur van Natuurmonumenten en speelde in 2012 prins Willem-Alexander in de Tv-serie ‘Beatrix, Oranje onder vuur’.

Je foto inzenden kan tot 14 juli. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.