Oppas voor je huis huren

Als je dan op vakantie bent wil je er ook zorgeloos van genieten, zonder je zorgen te maken over je huis.

Als je dan op vakantie bent wil je er ook zorgeloos van genieten, zonder je zorgen te maken over je huis.

Iedereen kent het gevoel wel; je zit in de auto op weg naar je zomervakantie bestemming in Zuid-Frankrijk en halverwege België begint het gevoel te knagen. Heb ik de deur wel goed op slot gedaan? Zijn alle ramen wel dicht? En zo gaat het nog even door. Vaak heb je dit allemaal wel gedaan maar het zou vervelend zijn om dit te vergeten. Dan kun je familie of vrienden bellen om even te gaan kijken of misschien heb je wel geregeld dat iemand in je huis verblijft als je weggaat. Er is nu ook een nieuwe manier om je huis te beveiligen tijdens je vakantie zonder dat je familie of vrienden lastig hoeft te vallen. Het bedrijf Van Huis Woningbeheer zorgt ervoor dat je huis bewoond lijkt tijdens je afwezigheid.

Uit de Nationale Veiligheidsbarometer (2012) blijkt dat driekwart van de vakantiegangers zelf extra maatregelen neemt om een inbraak te voorkomen. Ondanks deze voorzorg is het aantal inbraken afgelopen jaar met 7% is toegenomen. Van Huis Woningbeheer helpt je huis te beveiligen door langs te gaan, ze plaatsen timers en als je wil installeren ze digitale camerabewaking. Als je kiest voor digitale camerabewaking is je huis in je afwezigheid 24/7 bewaakt. Op deze manier wordt Van Huis Woningbeheer gealarmeerd bij incidenten en kunnen ze optreden als dat nodig is.

Je kan zelf kiezen hoe uitgebreid de service is. Voor een basispakket betaal je de eerste week €167,50 en elke week die erbij op komt €137,50. Dit pakker bestaat uit zes diensten: intakegesprek, sleutels ophalen & wegbrengen, brievenbus management, planten & bloemen verzorgen, stofzuigen en een security-check. Als je ervoor kiest om het pakket uit te breiden zijn er extra opties. Zo is het mogelijkheid thuis te komen in een woning waar de tuin is bijgehouden (€37,50). Of kan je was(12,25) en de boodschappen (€18,95) gedaan zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen dat je huis is schoongemaakt (€22,50) of je kan weggebracht en opgehaald worden van Schiphol (€77,50). En er zijn nog meer mogelijkheden om het pakket uit te breiden. Kijk hiervoor en voor meer informatie op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.