Achtbaantester gezocht: leeftijd: 50+

Geen angst voor de achtbaan? Foto: Common Creative

Geen angst voor de achtbaan? Foto: Common Creative


Het leven kan zomaar een verrassende wending nemen. Letterlijk en figuurlijk dan. Tot 31 mei kun je je (als 50 plusser) aanmelden als tester van achtbanen in Nederland. Dagjes uit website Uitmetkorting.nl is namelijk op zoek naar een vrolijke vijftigplusser om de Nederlandse achtbanen aan een test te onderwerpen.

“Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van mensen uit zoveel mogelijk verschillende leeftijdscategorieën. Om ons testteam compleet te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste achtbaanliefhebber van 50 jaar of ouder. Iedereen die een sterke maag heeft en gek is op snelheid mag een motivatie sturen. Na selectie zal duidelijk worden wie er aan het testteam worden toegevoegd”, aldus initiatiefneemster Linda Jansen.

De website organiseert deze actie om haar bezoekers nog beter te kunnen voorlichten over de attracties in de Nederlandse pretparken. Kandidaten kunnen reageren op de vacature, waarna een testteam wordt geselecteerd. De winnaars slepen een leuke week vol pretparkbezoeken in de wacht. De vacature wordt hier toegelicht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.