ANWB verkoopt internationale entreebewijzen

Bij de ANWB kun je ook toegangsbewijzen voor het Louvre in Parijs kopen.

Bij de ANWB kun je ook toegangsbewijzen voor het Louvre in Parijs kopen.


De ANWB heeft in het tweede jaar het aanbod van de online verkoop van entreebewijzen en tickets van veel bezochte bezienswaardigheden, shows en attracties in Europa uitgebreid. Na de start in september 2012, waarbij de ticketaanbiedingen zich concentreerden op drie steden, is het assortiment inmiddels uitgebreid naar 60 attracties in acht Europese steden.

Door de stijgende bekendheid en het toenemend gebruik van deze service is de ANWB overtuigd dat zij voldoet aan de behoefte van veel mensen die een korte stedentrip maken. Voor het eind van dit jaar wil de ANWB de service verder uitbreiden. Daarbij staan attracties van de steden New York, Istanbul, Boedapest en Praag bovenaan het verlanglijstje. Ook het entreekaartje van de Sagrada Familia zal niet in het assortiment ontbreken.

Sinds de start zijn er meer dan drieduizend entreebewijzen verkocht en vertoont de verkoop een stijgende lijn. De top drie bestaat uit het entreekaartje voor het Louvre museum, op een tweede plaatst de Berlin Welcome Card en op de derde plek de Barcelona Card. Opvallend is dat in de week voor de meivakanties het bezoek aan de site www.anwb.nl/tickets sterk toenam en dat het de verkoop van entreebewijzen ten opzichte van de week daarvoor steeg met 300%. Het assortiment van internationale entreebewijzen van ANWB Tickets is verdeeld over de steden Parijs, Barcelona, London, Berlijn, Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge.

Praktische informatie
De prijzen die mensen betalen voor de entreebewijzen zijn dezelfde als die bij de kassa van de attracties. Na bestelling krijgen de mensen de tickets binnen twee werkdagen thuis gestuurd. De kosten die de ANWB voor de bemiddeling vraagt is (inclusief verzending) 1,75 euro per entreebewijs. Grote voordeel voor de bezoeker is het gemak. Die hoeft niet te wachten in de rijen voor de kassa en kan tijdens het bezoek aan de stad met de kaartjes al op zak volop genieten en geen tijd te besteden aan het zoeken en vinden van kaartjes van bijvoorbeeld populaire (muziek)voorstellingen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.