‘Babymoon’ nieuwe vakantietrend

De babymoon is de nieuwe trend op vakantiegebied. Stellen gaan er nog even samen tussenuit voordat hun eerste kindje wordt geboren.

De babymoon is de nieuwe trend op vakantiegebied. Stellen gaan er samen tussenuit voordat hun eerste kindje wordt geboren.

Veel stellen willen er nog even tussenuit voordat hun baby geboren wordt, deze korte vakantie wordt een babymoon genoemd. Je gaat voor de laatste keer met zijn tweeën op vakantie voordat jullie een kindje krijgen. Travelbrid speelt in op deze trend door babymoon vakanties aan te bieden. Je kan korte vakanties boeken en de bestemming is altijd Nederland of België, zodat je ook zo weer thuis bent. Omdat alcoholische versnaperingen en saunabezoeken worden afgeraden, zitten de babymoon-vakanties vol ontspanning, frisse lucht en gezonde culinaire maaltijden. De meeste babymooners gaan nog even weg tussen de 12e en 24e week van de zwangerschap. De vervelende kwaaltjes zijn dan voorbij en de buik zit nog niet al te veel in de weg.

Er zijn babymoon vakanties voor elk budget. TravelBird selecteerde de leukste babymoon-reizen vanaf €59,- per persoon. Van een overnachting in een oude pastorie in Belgisch Limburg tot relaxen in Twente. Napoleon en de koninklijke familie gingen je al voor in Suitehotel en Restaurant de Posthoorn in Monnickendam. De luxe suites stralen de grandeur van de Gouden Eeuw uit en geven je precies wat je nodig hebt: rust, ruimte en romantiek. Verwacht ‘s avonds kaarsen en rozenblaadjes op de kamer en geniet volop van een amuse, een vijfgangendiner en ontbijt op bed. Het arrangement in de Posthoorn kost €129,- per persoon.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.