Beste hotels Zwitserland krijgen prijs

De prijs die naar de vier hotels is gegaan. Foto: swiss-image.ch/ Andy Mettler

De prijs die naar de vier hotels is gegaan. Foto: swiss-image.ch/ Andy Mettler


De vier beste hotels van Zwitserland hebben de ‘Prix Bienvenu’ gekregen. Deze nieuwe prijs, dit jaar voor het eerst uitgereikt, ging naar hotels in Champéry, Weissbad, Lugano en Ennetbürgen.

Ter gelegenheid van de 16de Schweizer Ferientag (jaarlijkse vakbijeenkomst van Zwitserse toerismeorganisaties) heeft Zwitserland Toerisme vanmiddag voor de eerste keer de ‘Prix Bienvenu’ uitgeloofd voor de meest gastvrije hotels van Zwitserland. De award zet die hotels in het zonnetje die bij analyse van de beoordelingen van hotelgasten via meer dan 250 boekings- en beoordelingsplatformen de meeste positieve beoordelingen ontvangen hebben.

Beeldje als prijs
‘Bienvenu’ is de naam van het bronzen beeldje, dat de conciërge uitbeeldt die elke wens van de lippen van zijn gasten kan aflezen en die door zijn voorbeeldige inzet echte gastvrijheid uitstraalt. Het beeldje staat symbool voor de prijs voor het ‘vriendelijkste hotel van Zwitserland’ die vanmiddag in Bern werd uitgereikt in aanwezigheid van bijna 1500 deelnemers. De prijs voor de beste hotels van Zwitserland is gebaseerd op enkele honderdduizenden beoordelingen, die tussen juni 2012 en eind maart 2013 via meer dan 250 beoordelingssites en boekingsplatformen van hotelgasten zijn verkregen. Elk Zwitsers hotel met minimaal 30 beoordelingen deed automatisch mee aan de verkiezing.

De winnaars van dit jaar:

De complete lijst met de vriendelijkste 100 hotels van Zwitserland: www.MySwitzerland.com/bienvenu

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.