Beweeg jij in of met je slaapzak?

Fjällräven is erachter gekomen dat er 2 soorten slapers zijn en heeft daarom 2 verschillende slaapzakken gemaakt.

Fjällräven is erachter gekomen dat er 2 soorten slapers zijn en heeft daarom 2 verschillende slaapzakken gemaakt.

Fjällräven heeft twee nieuwe slaapzakken gemaakt de Move In Bag en de Move With Bag. Waarom twee? Ze kwamen erachter dat er twee soorten slapers zijn. Je hebt mensen die draaien in hun slaapzak en mensen die met slaapzak en al draaien. De verdeling tussen deze slapers is ongeveer fiftyfifty. Nu is de vraag aan jou: beweeg jij in of met je slaapzak?

Move In Bag, bewegen in je slaapzak
Move in Bag is een lichtgewicht en comprimeerbare donsslaapzak die veel warmte biedt in een compact formaat. Speciaal ontwikkeld voor veel bewegingsvrijheid in de slaapzak, terwijl deze relatief onbeweeglijk op de ondergrond blijft liggen. De slaapzak heeft een optimale isolatie waarbij 60% van het dons zich aan de bovenzijde bevindt, daar waar dit het meeste nodig is. Uitgevoerd in antracietgrijs.

Move With Bag, bewegen met je slaapzak
Move With Bag is blauw en eveneens licht van gewicht, compact en lekker warm. Speciaal ontwikkeld voor mensen die zich met slaapzak en al bewegen in hun slaap: de opening van de capuchon blijft hierdoor altijd aan de voorzijde van het lichaam. Uitgevoerd met extra dons aan de achterzijde, waardoor je rug behaaglijk warm blijft.

Beide slaapzakken zijn verschillend qua boxconstructie, doorgestikte kanalen en donsverhouding. Meer informatie hierover vind je op de website. Beide typen hebben een royaal voeteneinde met veel ruimte voor de voeten. Een donzen overslag houdt de tocht tegen. Ze kunnen opengeritst ook als dekbed worden gebruikt. De packbag is gemaakt van G-1000. De slaapzakken zijn perfect geschikt voor warme zomernachten, trektochten of lange reizen.

Fjällräven Move In Bag en Move With Bag zijn verkrijgbaar in twee maten: Regular (180 cm) en Long (tot 195 cm). Winkeladviesprijs € 255,-. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar de website.

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.