Bruce Springsteen in de bioscoop

Bruce Springsteen is voor een keer te zien in de Nederlandse bioscopen met de rockdocumentaire Springsteen & I.

Bruce Springsteen is voor een keer te zien in de bioscopen met de documentaire Springsteen & I.

Je kan ‘The Boss’ op maandag 22 juli om 21 uur eenmalig zien in 14 Nederlandse Pathé bioscopen. Ze draaien dan de rockdocumentaire: Springsteen & I, een film over de muzikant en zijn fans. De documentaire is te zien in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg, Zaandam en Zwolle.

Rockdocumentaire
Springsteen & I is een unieke documentaire over een rockfenomeen en zijn fans. Veertig jaar geleden maakte Bruce Springsteen zijn entree in de rockwereld en veranderde hem voor altijd. Zijn muziek beïnvloedde generaties. Zijn songs zijn nog altijd van grote betekenis voor zijn fans. Deze film laat zien hoe het geluid van Springsteen de soundtrack van vele levens werd.

Van en voor fans
De inspiratie voor deze rockdocumentaire kwam van Scott Free Londons speelfilm Life in a Day. Met regisseur Baillie Walsh en producent Ridley Scott hebben de fans een film gemaakt over hun ervaringen. Ze laten zien wat Bruce voor hen betekent. Ruim tweeduizend fans vanuit de hele wereld stuurden video’s in. Samen met niet eerder vertoonde concertopnamen en de muziek van Bruce is Springsteen & I de ultieme collectieve filmervaring. Een film van en voor de fans.

Tickets (12,50 euro) zijn nu te koop via de website en aan de kassa van de bioscopen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.