Een kampvuur voor 57 euro

Marshmallows
Ze zeggen wel eens dat als je in deze tijd met een bedrijfje begint je het in de niche moet zoeken. De site Urbans and Indians doet dat zeker. “Koop hier je stylish producten voor picknick, strand, glamping en ander buitengeluk”, is hun slogan. En ‘stylish’ staat – zoals we allemaal weten! – voor ‘duur’. Zo heeft de site een compleet kampvuur voor de prijs van 57 euro. Daarvoor krijg je onder andere een papieren zak om de bijgeleverde houtjes aan te steken. Voor de opa of vader die meegaat is er een stalen flesje met drank bijgevoegd en er zijn pennen waar marshmallows op geroosterd kunnen worden, maar die zul je nog apart moeten kopen. Doosje lucifers, een paar oude kranten, wat stenen en droog hout sprokkelen lijkt ons een goedkoper alternatief voor ‘ander buitengeluk’.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.