Everest avontuur in een app

Ontdek de Mount Everest zonder dat je van de bank af hoeft met de nieuwe gratis Mount Everest 3D app.

Ontdek de Mount Everest zonder dat je van de bank af hoeft met de nieuwe gratis Mount Everest 3D app.

Geloof het of niet maar je kan nu de Mount Everest verkennen zonder van je bank af te komen. Er is een nieuwe gratis app uitgekomen die je de berg tot in detail laat zien, zonder dat je de halve wereld over hoeft. De Mount Everest 3D, zoals de app heet, laat je de hoogste berg ter wereld van alle kanten zien in de vorm van een 3D kaart. De app is gemaakt door 3D RealityMaps, een Duits bedrijf, en maakt gebruik van hoge-resolutie beelden van WorldView-satellieten. Hij laat je details zien als gemeenschappelijke routes, basiskampen en weerstations.

Volgens de makers van de app is deze  “In absoluut fotorealistische kwaliteit. Vrije en onbeperkte navigatie door het berggebied is mogelijk met dit unieke 3D app.” Zij stellen dat mensen die Mount Everest beklimmen op hun bucketlist hadden staan deze na aanschaf van de app ervan kunnen schrappen. Dit scheelt je een dure ticket naar Nepal maar misschien zorgt de app er ook wel voor dat je blijft dromen en ooit die berg nog in het echt beklimt.

Ga hier heen om de app te krijgen of naar de website voor meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.