Fietsen langs Belgische knooppunten

Omslag KPK Belgie? west
Fietsen via fietsknooppunten over de Belgisch grens is mogelijk. ANWB geeft nieuwe fietsgidsen en knooppuntenkaarten uit waarbij grensoverschrijdend fietsen erg gemakkelijk wordt gemaakt. De fietsknooppunten en fietsroutes spelen de hoofdrol op de kaarten en in de gidsen. Ze zijn handig voor fietsliefhebbers in de Belgische grensstreek en Noord-België.

Op de kaarten zijn alle fietsknooppunten in België en de grensstreek duidelijk weergegeven en in een oogopslag te zien. De schaal 1:100.000 geeft voldoende detail om te oriënteren en is groot genoeg voor kilometers fietsplezier. In de gidsen zijn zowel routes opgenomen die in Nederland beginnen en de grens over gaan als routes die in België starten. Elke gids telt 25 fietsroutes via knooppunten met een routekaartje en interessante achtergrondinformatie.

ANWB Knooppuntenkaarten en ANWB Fietsgidsen zijn verkrijgbaar voor de regio Antwerpen, West- & Oost Vlaanderen en de regio Vlaams Brabant, Belgisch Limburg en Luik. De gidsen kosten € 9,95 per stuk (ANWB-ledenprijs € 9,50), de kaarten kosten € 6,50 per stuk (ANWB-ledenprijs € 5,95). De kaarten en gidsen zijn verkrijgbaar bij ANWB-winkels en de boekhandel en online te bestellen, onder andere via anwb.nl/webwinkel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.