Gezinsvakantie op Tirolse Boerderij

Ga voor een gezinsvriendelijke vakantie naar een boerderij in Tirol, hier is   voor iedereen iets te doen is.

Ga voor een gezinsvriendelijke vakantie naar een boerderij in Tirol, hier is voor iedereen iets te doen is.

Voor kinderen zijn boerderijen een leuke vakantiebestemming, er is namelijk altijd wat de doen. Roter Hahn heeft verschillende vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol voor een gezinsvakantie. Niet alleen de kinderen kunnen zich hier vermaken, ook voor de ouders is er genoeg te doen en ruimte om te ontspannen. Ook de omgeving is een bezoek waard. Zo kun je er wandelen in de bergen, wildlife spotten of klettersteigen langs bergwanden.

Kinderen kunnen op de boerderij verstoppertje spelen in de wei, ravotten op het erf of de dieren in de stal voeren. Er valt van alles te beleven. Terwijl de kids de konijnen knuffelen, poesjes zoeken in de hooiberg, eieren rapen in het kippenhok of zelf een wandelstok maken, kunnen de ouders genieten van de tijd met de kinderen.

Een Roter Hahn vakantieboerderij is een goede uitvalsbasis voor een iedereen die ook iets van de omgeving wil ontdekken. Je kan er bergtoppen beklimmen of verschillende fietsroutes volgen. De hoeveelheid routes biedt sportieve gezinnen de mogelijkheden om de Alpen en de Dolomieten (UNESCO Werelderfgoed), met haar flora en fauna, te verkennen. Daarnaast neemt de boer je mee op een Zuid-Tiroler safari of naar de mooiste zonsopgang. Wie zelf op pad wilt, kan aan tips vragen aan de boer.

Gezinnen die op zoek zijn naar meer actie, vinden hun uitdaging tijdens het klettersteigen: klimroutes die de meeste bergtoppen binnen handbereik brengen. Voorzien van klimgordel, touw, karabiners, helm en klimschoenen kom je veilig boven. Als beloning voor alle inspanning geniet je van een schitterend uitzicht, op mooie dagen, vaak honderden kilometers ver. In de kloven van de gebergten kunnen gasten ook canyoning. Door middel van een combinatie van wandelen, klimmen, springen, zwemmen en abseilen volgt men de route van een rivier.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.