Hangmat brengt je nestgevoel

Met deze Cacoon hangmat kun je overal relaxen. Alleen of met zijn tweeën.

Met deze Cacoon hangmat kun je overal relaxen. Alleen of met zijn tweeën.

Als je graag mee wil gaan met de nieuwste trends dan moet je nu even opletten. Er is namelijk een nieuwe hangmat ontworpen die alle andere hangmatten overbodig maakt. De ‘Cacoon’, zoals de hangmat heet, kun je gebruiken als hangmat, schommel, tuinstoel, luchtbed en schuilplaats. Zoals het woord Cacoon al een beetje doet vermoeden is de hangmat bedoelt om je geborgen en veilig te laten voelen. Het design is bedoelt om het nestgevoel terug te brengen. Er zijn twee soorten Cacoon, namelijk; 1-persoons en 2-persoons. In de ‘Cacoon’ groot genoeg voor twee volwassen lig je wel een beetje knus maar dat is ook de bedoeling. Daarnaast is dit nieuwe concept om te chillen ook geschikt voor kinderen die er plezier mee kunnen maken.

De Cacoon is klein genoeg om te dragen en dus met je mee te nemen. Je zou hem zo op kunnen hangen naast je caravan in Frankrijk of in je vakantiehuis in Spanje.  De materialen en het natuurlijke canvas zijn weerbestendig. De kleuren weerstaan ​​alle elementen en de invloed van wind, regen, zon en de zee. De Cacoon is getest en opgehangen in bijna alle omstandigheden. In de zomer, winter, herfst en voorjaar – in de tuin, in het bos, aan de kust, op kantoor, in sport- en recreatiecentra, in slaapkamers en zwembaden, in hotels en speeltuinen – binnen en buiten. Je kan hem dus echt overal gebruiken.

Cacoons zijn gemaakt van een mix van katoen en polyesther zodat de stof organisch oogt en voelt maar ontzettend slijtvast is. De Cacoon is leverbaar in vijf verschillende kleuren en in twee formaten. De kleuren zijn: Rood, Wit, Blauw, Groen en Oranje. Voor je eigen Cacoon betaal je € 299,- en een 2 persoon Cacoon kost € 399,-.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Het idee voor de Cacoon komt uit de natuur:

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.