Hellendoorn duikt in het nieuwe seizoen

Een beeld van de duikshow in Hellendoorn.

Een beeld van de duikshow in Hellendoorn.


Het is water dat de klok slaat dit zomerseizoen in het Overijsselse Avonturenpark Hellendoorn. Op zaterdag 29 juni gaat de spectaculaire zomershow: High Dive Stuntshow in première. “Duik in de wereld van avontuurlijke piraten, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. De High Dive stuntshow is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Van zaterdag 29 juni t/m zondag 1 september kunnen alle bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn genieten van de weergaloze zomershow: High Dive Stuntshow. De duikers laten hun meest coole stunts zien en maken sprongen vanaf duizelingwekkende hoogtes”, zo kondigt het park zelf de show aan. De show is iedere dag te zien en is gratis toegankelijk voor bezoekers van het park.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.