‘Hits voor Kids’ vakantie in Tirol

Een van de hits voor kids in Alpbachtal Seenland is glijden op rubberbanden.

Een van de hits voor kids in Alpbachtal Seenland is glijden op rubberbanden.

Voor gezinnen is deze vakantie genoeg te doen in Alpbachtal Seenland (Tirol). Wil je een avontuurlijke vakantie met je kinderen dan kun je hier terecht. Er zijn deze zomer nieuwe programma’s van de Juppi Kid’s Club en daarnaast zijn er outdoor specialisten. Samen bieden zij verschillende spannende en leerzame activiteiten aan. Zo kun je een bezoek brengen aan het toverbos met wiebelbrug en spokenmoeras, ralley rijden door het bos of ga je raften. Als je het wat rustiger aan wil doen kun je gaan wandelen of naar een van de meren met ligweide. Op vertoon van de Alpbachtal Seenland Card zijn veel activiteiten ook nog eens gratis of voor een gereduceerd tarief toegankelijk.

Alpbachtal Seenland biedt veel mogelijkheden voor een zomervakantie met activiteiten voor de hele familie. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich vermaken met het afwisselende programma van de Kid’s Club. Juppi, de mascotte, neemt de kleintjes en hun ouders mee op rondreis door het toverbos, waar ze tijdens de twee kilometer lange wandelroute allerlei speelelementen tegenkomen.

Voor oudere kinderen organiseert de Kid’s Club activiteiten voor de hele dag. Zo speel je een levensgroot memory-spel, breng je een bezoek aan de klimhal of rijd je een rally in het bos. Ouders ontspannen ondertussen met een wandeling of relaxen in de zon. Ook bij slecht weer hoeven kinderen zich niet te vervelen. Bij de Juppi Kid’s Club kunnen zij spelen, ravotten, knutselen of schilderen. Uiteraard onder toezicht van professionele begeleiders.

Wie op zoek is naar meer uitdaging is bij outdoor specialist Sport Ossi aan het goede adres. Zij organiseren deze zomer diverse wildwateractiviteiten zoals de ‘Hits voor Kids’ glijden op rubberbanden, raften of een cursus kajakken. Alle activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding. De benodigde uitrusting wordt ter beschikking gesteld.

Gezinnen die er zelf op uit willen trekken, vinden direct onder de zespersoons gondel Wiedersbergerhornbahn in Alpbachtal de buitenspeeltuin: Lauserland. Terwijl de kinderen spelen op, in en om de glijbanen, schommels, kruiptunnels en waterspeeltoestellen, nemen de ouders plaats op een van de terrassen van de bergrestaurants. Families met oudere kinderen kunnen naar de natuurlijke belevenis- en hindernissenparcours van de Hochseillgarten in Kramsach. Daarnaast kun je met een Segway op pad. Met deze elektrisch aangedreven offroad step ga je zo de bergen op. Rijden op de Segway is bij alle weersomstandigheden mogelijk.

Evenementen
De vakantieregio heeft deze zomer twee grote familie evenementen:
Woensdag 24 juli vindt in Reith im Alpbachtal het grote kinderfeest plaats.
Van 14:00 tot 18:00 uur zijn er diverse activiteiten zoals ponyrijden, een schminkpaviljoen, clown Leonardo en een miniplaybackshow. Toegangsprijs € 3,50.

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus vindt in Reith im Alpbachtal het Nivea Familiefeest plaats. Alpbachtal is ‘exclusief partner’ voor dit meest populaire familiefeest in Oostenrijk. Toegang gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

Voor meer informatie over een vakantie in Alpbachtal Seenland ga je hier heen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.