Italië komt naar Kasteel de Haar

Foto: Edgar van Bueren

Tijdens het Italië evenement op Kasteel de Haar kun je alles van Italië zien, horen en proeven. Foto: Edgar van Bueren.

Voor de 10e keer wordt dit jaar het Italië evenement op Kasteel de Haar gehouden. Elk jaar verandert het kasteel in een stukje Italië. Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni kun je in de tuinen van het kasteel 200 200 exposanten, artiesten, koks en kunstenaars bekijken. Tijdens deze jubileum uitvoering kun je het lekkerste en nieuwste van Italië zien, horen en proeven. Het Italiaanse feest op Nederlandse grond staat in teken van ‘la dolce vita’, de Italiaanse manier van leven.

Verder zijn er dit jaar wat extra activiteiten omdat het evenement al 10 jaar bestaat. Zo wordt je welkom geheten met espresso en door de muziek van dj Funky 500. Daarnaast kun je een fotoshoot doen bij Toren van Pisa. Je gaat terug in de tijd bij het Romeinse tentenkamp dat Limes tot leven brengt. Je kan ook meedoen aan een Processie en Maria-viering in Kapel met Gregoriaans koor. Kinderen kunnen zich vermaken met Italiaanse trappelballen, wat zorgt voor een waterspektakel.

Ook vind je er veel inspiratie voor een vakantie in Italië. Zo is Reisorganisatie Vacanceselect.nl aanwezig. Je kan je bij de tent van Vacanceselect.nl laten informeren over verschillende vakantieaccommodaties die de reisorganisatie in Italië aanbiedt zoals campings, vakantieparken en agriturismo. Italië is met ruim 550 vakantieaccommodaties door vrijwel het gehele land -inclusief Sicilië, Sardinië en Elba- de grootste bestemming voor Vacanceselect.nl. Om deelname aan het Italië evenement te benadrukken staat Italië ook op de website de hele maand mei prominent in beeld. Zo zijn er onder meer acties, aanbiedingen en een wisselende top vijf accommodatie overzicht gebaseerd op een bepaalde regio of thema.

Drie dagen lang zijn de tuinen van het sprookjeskasteel gevuld met dat wat Italië zo mooi en bijzonder maakt. Je vindt er naast vakantie inspiratie ook auto’s, kunst, mode, olijfolie, wijn, boeken, design, pasta, sieraden, reisorganisaties, makelaars, en meer. Daarnaast komt Italië tot leven op de pleinen en de podia tijdens optredens, presentaties, workshops, proeverijen en lezingen. De kinderen, die gratis naar binnen mogen, kunnen zich vermaken in ‘little Italy’.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.