Kempen zet zichzelf op de kaart

kempenstreekview
‘Google Street View, maar dan met een Kempens accent én stukken plezanter’, zo omschrijven de makers de onlinekaart kempenstreekview.be. De kaart verklapt de fijnste plekjes in de Antwerpse Kempen en zorgt dat gebruikers het hele jaar 10% korting krijgen bij 28 ‘Pure Kempen’ logeeradressen.

“Van een klompenbelevingspad over een explosieve kinderwandeling tot de allerlekkerste aardbeien. De Antwerpse Kempen maken je vakantie net dat tikkeltje origineler, spannender en lekkerder. De onlinekaart kempenstreekview.be wijst je de weg. Je kunt er zelf mee aan de slag, net als de populaire Google Street View: in- en uitzoomen of je gids “vastpakken en op een schoon plekske laten vallen”. De Kempense versie oogt én klinkt veel kleurrijker dan het origineel. Inclusief grappige filmpjes met rasechte Molse Ann Van Elsen in een hoofdrol”, aldus de initiatiefnemers.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.