Kinderboekenschrijvers op het Muiderslot

Op 1 juni komen 15 bekende kinderboekenschrijvers naar het Muiderslot. Foto: Mike Bink

Op 1 juni komen 15 bekende kinderboekenschrijvers naar het Muiderslot. Foto: Mike Bink

Voor kinderen die van lezen houden is het Muiderslot op 1 juni de plek om naar toe te gaan. Er komen dan namelijk 15 bekende kinderboekenschrijvers, zoals Agave Kruijssen, Lydia Rood, Jacques Vriens en Arend van Dam langs. Ze komen daar niet om de pracht en praal van het kasteel te bewonderen, nee ze zijn er om jou de kneepjes van het vak te leren. Dus als jij de schrijver van je favoriete boek in levenden lijve wil ontmoeten zet je 1 juni in je agenda.

Schrijvers in de dop mogen in de schrijversestafette hun fantasie de vrije loop laten gaan en meeschrijven aan een verhaal over het Muiderslot met deze Schrijvers van de ronde tafel. Aan het einde van de dag is er op het slotplein een voordracht van het nieuw geschreven verhaal. De schrijvers zijn van 13.00 tot 16.30 uur op het slot aanwezig op verschillende plekken in de Toren- en Ridderroute. Op het slotplein is een boekenkraam ingericht, in samenwerking met de BoekenArk uit Weesp.

Het Muiderslot is doordeweeks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur.
De kassa is geopend tot een half uur voor sluitingstijd. Toegang met Museumkaart en Vriendenpas gratis. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.