KLM heeft wifi-primeur

.RondkijkenSchiphol
Onderweg naar Panama met de KLM is het vandaag mogelijk om een beetje te internetten. De wifi-primeur is voor een Boeing 777. De vliegtuigmaatschappij laat via de Telegraaf weten dat internet in de lucht tussen de 10 en 20 euro gaat kosten. De Boeing 777 heeft een antenne waarmee ook boven de oceaan via de satelliet kan worden geïnternet.

„Mail, Facebook en Twitter kan allemaal, maar bellen niet. Dat stoort te veel tijdens een vlucht”, aldus KLM-topman Peter Hartman. „Aanvullende inkomsten zijn aantrekkelijk om de ticketprijzen scherp te kunnen houden.”

Een van de noviteiten is dat de KLM ook online boodschappen aan boord gaat verkopen. Zo kun je bijvoorbeeld op de terugvlucht al je boodschappen bij Albert Heijn bestellen, die dan op moment van terugkeer bezorgd worden.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.