Live kunst te zien in MOTI

De modetentoonstelling Couture Graphique is ook leuk voor kinderen, er is namelijk een speciale knutselspeurtocht.

De modetentoonstelling Couture Graphique is ook leuk voor kinderen, er is namelijk een speciale knutselspeurtocht.

De komende tijd is er genoeg te doen in het Museum of the Image (MOTI) in Breda. Zo kun je er van 14 t/m 17 mei zes kunstenaars live aan het werk zien. Er is namelijk vanaf 18 mei een nieuwe tentoonstelling te zien; ‘My waste is your waste’. Deze tentoonstelling gaat over het afval dat we maken. Afval is het overblijfsel van onze welvaart, weggegooid of achtergelaten en wordt vaak beschouwd als waardeloos. De kunstenaars Thiago Bender, Rodrigo Bueno, Klaas Kuiken, Refunc, Christian Ullmann en Jan Eric Visser gaan in het museum aan het werk, om afval een tweede leven te geven. In dit live atelier wordt zo de tentoonstelling gevormd.

Maar dat is niet het enige wat er te doen is. Kinderen kunnen zich namelijk ook vermaken deze zomer in MOTI. In zomervakantie kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar een knutselspeurtocht doen door de modetentoonstelling Couture Graphique. Met een het ontwerpboek, Fashion Dummy, gaan kinderen op onderzoek uit. Wat betekent mode en wat willen we ermee vertellen? Ook gaan jonge bezoekers zelf als ontwerper aan de slag. Na het museumbezoek mag Fashion Dummy mee naar huis. Fashion Dummy is gratis af te halen aan de museumbalie.

En dankzij Lidl kun je in het weekend van 1 en 2 juni met het hele gezin gratis naar MOTI. Kinderen kunnen een speurtocht door het museum doen en aan het einde is er voor iedereen een cadeautje. Ook is er voor kinderen in de maand juni een creatieve waste-workshop te doen in het MOTI Café. Hoe werkt het? Bij besteding van minimaal €10 bij een Lidl-filiaal kunt je je met de unieke code op je kassabon online aanmelden en ontvang je een voucher voor gratis entree. Let op, de beschikbaarheid is beperkt.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.