Luxe B & B op historische Zeeuwse grond

Landgoed Sere met vijf kamers in de verhuur.

Landgoed Sere met vijf kamers in de verhuur.


Sommige uitbaters lijken alles voor elkaar te hebben: mooi pand, mooie omgeving, strand en steden op fietsafstand. Schouwen-Duiveland heeft er sinds afgelopen week een nieuwe bed & breakfast bij: Landgoed Sere, Wellandweg 10 in Noordwelle. Het bijzondere aan het B&B zijn de luxe faciliteiten waaronder een zwembad, een jacuzzi en een sauna.

Eigenaar Ipe Veling besloot vorig jaar zijn huis om te bouwen tot B&B. “Ondanks de financiële crisis hebben we een flinke investering gedaan. Na een verbouwing van een half jaar zijn we klaar om gasten te ontvangen,” vertelt Velling. “Landhuis Sere is de ideale plek om een vakantie te vieren en tot rust te komen of met een directieraad een paar dagen te vergaderen en nieuw beleid te ontwikkelen.”

Het B&B heeft vijf luxe kamers, elk voorzien van een eigen badkamer. Gasten kunnen vrij gebruik maken van alle faciliteiten zoals het zwembad, de jacuzzi en de sauna. Het strand ligt op 10 minuten fietsen van het B&B. Overnachten kan vanaf 90 euro per 2-persoonskamer.

Het B&B is gelegen op het landgoed Sere. De naam Sere komt van de zandkreekrug waarop het B&B ligt. In de vroege middeleeuwen stonden er op de zandkreekrug verschillende nederzettingen. Vanwege die historie, is de tuin van Landgoed Sere gekwalificeerd als een archeologische vindplaats “met hoge trefkans”. Reserveren kan via www.landhuissere.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.