Luxe kamperen bij de boer

Slapen bij de boer hoeft helemaal niet basic te zijn, zo kun je een tent huren met hottub erbij.

Slapen bij de boer hoeft helemaal niet basic te zijn, zo kun je een tent huren met hottub erbij. Foto: ©Betere BoerenBed

Wie denkt dat kamperen alleen maar afzien is heeft het mis. Er komen steeds meer campings die zich richten op mensen met meer behoefte aan luxe. Zo wordt ook slapen bij de boer steeds comfortabeler. Het Betere BoerenBed introduceert nu, naast de standaard comfortabele zespersoons tenten, de HeerenBoer Tent met veel extra’s in, bij en naast de tent. Ook de moderne stadse volwassene kan er nu aan denken te gaan slapen op het platteland.

Deze tenten zijn naast de gebruikelijke inrichting en uitvoering van de standaard tent, uitgerust met handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst en voorzien van een eigen privé Boerenbad en douche naast de tent. Een brede bank voor binnen en buiten, een luifel aan de voorkant van de tent en een grote tweepersoons hangmat behoren ook tot de extra’s. De douchetent heeft ‘warm stromend water’ uit een warmwatervat. Ook kun je buiten liggen in de warme hottub.

Het Betere BoerenBed biedt een nieuwe manier van vakantie met gastvrijheid in een rustgevende omgeving. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, kleinschaligheid en bewust en duurzaam vakantie wil vieren. Een verblijf op een van de boerderijen neemt je mee terug in de tijd, waar onthaasten een ‘way of life’ is en geeft je een kijkje in de wereld van de boer. ’s Ochtends helpen de kinderen bij het voeren van de kippen en na een drukke dag vol slootjes springen, ravotten in de wei en kijken bij het melken van de koeien, is er tijd om samen aan tafel te gaan in de 6-persoons tenten, voorzien van traditionele bedsteden, bedden, kookkachel, olielampen, een ‘poepdoos’ en een ouderwets ingerichte keuken met stromend water en koelkist.

De zespersoons HeerenBoer Tent is in Nederland te vinden op 9 van de 14 boerderijen van het Betere BoerenBed en te boeken vanaf € 445,- per tent. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.