Oldtimers zijn actueler dan ooit

OldtimersbeursBrabant
Het lijkt wel of het rijden in oldtimers actueler is dan ooit. Zou het komen door de berichtgeving over de gewijzigde wetgeving (nu is de grens 25 jaar voor een oldtimer) of doordat er simpelweg steeds meer mensen in geïnteresseerd zijn? Wij gaan bijvoorbeeld deze week een paar dagen op pad met een VW-klassieker!

Feit is dat na een pauze van bijna twee jaar deze zomer bij Autotron Rosmalen wederom de Internationale Zomer Oldtimerbeurs plaatsvindt. In het weekend van 17 en 18 augustus 2013 staan op het outdoorterrein en in de evenementenhallen van Autotron Rosmalen weer vele tientallen blinkende oldtimers, motoren en bromfietsen. Oude tijden herleven, als de trotse eigenaren van deze automobielen, motoren en bromfietsen de bezoekers laten genieten van al het moois van vroeger.

De Internationale Zomer Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen. Voor bezitters van een oldtimer is het de uitgelezen kans om met anderen ervaringen en kennis uit te wisselen. Voor de liefhebbers van deze automobielen, motoren en bromfietsen is het een mogelijkheid om gewoon een paar uurtjes onbezorgd te genieten. Natuurlijk kunnen bezoekers tijdens deze beurs ook weer op koopjesjacht. “Bent u bijvoorbeeld nog op zoek naar originele handleidingen, koplampen of een snelheidsmeter voor uw eigen oldtimer of klassieker? Dan zijn die misschien wel voor een prikkie te koop op een van de vele stands. Of zoekt u een compleet exemplaar volledig gerestaureerd of met nog de nodige uurtjes werk? Deze oldtimerbeurs heeft het allemaal,” aldus Theo van Delft, een van de organisatoren van de Internationale Zomer Oldtimerbeurs.

Ook diverse merkenclubs hebben hun deelname aan deze beurs reeds aangekondigd. De beurs is zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon en kinderen onder de 15 mogen, onder begeleiding, gratis naar binnen. Kijk ook op www.oldtimerbeurs.net

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.