Ontspannen met yoga aan de vecht

Bij hotel Mooirivier kun je er een weekeind tussenuit  met Yoga aan de vecht.

Bij hotel Mooirivier kun je er een weekeind tussen uit met yoga aan de vecht.

Yoga is een van de sporten waarmee je spieren traint maar waar je ook mee kan ontspannen, daarnaast krijg je er ook meer energie van. Als je het gevoel hebt dat je er wel aan toe bent om er even helemaal tussen uit te gaan, en je vindt yoga leuk, dan is het ‘Energybreak’ arrangement misschien wel wat voor jou. Hotel Mooirivier in Dalfsen is met het idee voor deze meditatieve break gekomen. Je kunt nu helemaal tot rust komen in een natuurlijke omgeving aan het water. Het hotel heeft het arrangement spaciaal samengesteld, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt deze zomer. Begin de dag met een healthy ontbijt, gevolgd door een intensieve yogales, zodat je daarna geheel ‘zen’ de omgeving kan verkennen.

Het Energy Boost! arrangement bestaat uit ontvangst met een green smoothie, een 3- gangen Chef’s Dinner bereid met eerlijke streekproducten, één overnachting in een superior kamer, een yoga uurtje onder begeleiding van een yoga docent, uitgebreid ontbijtbuffet en een meditatieve wandeling naar Vilsteren. Zin gekregen in een weekendje bezinning? Het arrangement is boekbaar van 8 t/m 30 juni, vanaf € 79,50 per persoon.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.