Ook de kleinste kan veilig zwemmen

Er zijn nu twee nieuwe modellen van de Puddle Jumper. Kleine kinderen kunnen nu te water al prinses of piraat.

Er zijn nu twee nieuwe modellen van de Puddle Jumper. Kleine kinderen kunnen nu te water al prinses of piraat.

De Puddle Jumper van Sevylor is al bekend bij veel ouders met kleine kinderen die graag zwemmen. Dit zwemhulpje gaat mee op vakantie omdat het er niet alleen leuk uitziet, het is ook nog veilig. Je kan je kleine kinderen met de Puddle Jumper in en rond het zwembad laten spelen op de camping of ze meenemen naar de zee. Het hulpje bestaat uit een combinatie van zwembandjes en een -vestje met sluiting op de rug. Dankzij deze rugsluiting kan geen enkel kind de Puddle Jumper zomaar uittrekken. Dit geeft ouders wat rust als ze op hun kinderen letten bij het zwembad of in de zee.

De De Puddle Jumper was al beschikbaar in 4  kleuren met motiefje. Sevylor voegt daar nu 2 nieuwe modellen aan toe : Prinses en Piraat. Je kindje zelf ondervindt geen last van dit zwemhulpje dankzij het design en de zachte stof waarvan het gemaakt is. Bovendien ondersteunt de Puddle Jumper zowel de armen als de borst. Ieder kind tussen de 15 en 30 kg kan zich optimaal bewegen tijdens zijn zwemfeestjes. De Puddle Jumper kan snel en gemakkelijk aangepast worden aan de grootte van het kind dankzij de flexibele veiligheidsgesp op de rug.

Adviesprijs voor een Puddle Jumper is €19,95. Voor meer informatie ga je naar de website.

De Puddle Jump in actie:

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.