Playmobil houdt zomerevenement

Een overzicht van het evenementen-terrein.

Een overzicht van het evenementen-terrein.


Voor prinsessen en piraten worden van 8 tot en met 13 augustus bij Paleis Het Loo in Apeldoorn de Playmobil Speeldagen gehouden. Het is voor het eerst dat het evenement gehouden wordt, maar de speelgoedfabrikant wil er een jaarlijks weerkerend gebeuren van maken. Het voorterrein van het paleis wordt veranderd in een plek waar samen spelen, ontdekken, beleven en deelnemen centraal staat.

De Playmobil Speeldagen zijn opgedeeld in zes thema’s: Knights & Princesses, City Action, Country, Pirates, Sports & Action en Playmobil 1, 2, 3. Ook is er een expositie van grote verzamelaars uit binnen- en buitenland te zien, is er een podiumshow, kan het publiek avontuurlijke Playmobil films bekijken en op een ontdekkingstocht door Paleis Het Loo gaan. Een bezoek aan Paleis Het Loo is bij de prijs van het kaartje inbegrepen. Er wordt rekening gehouden met het onvoorspelbare Nederlandse zomerweer. Alle activiteiten, zijn zowel overdekt als in de buitenlucht. Het evenemententerrein van Paleis Het Loo is iedere dag geopend van 09.30 tot 18.30 uur.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.playmobilspeeldagen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.